Cikkek archívuma

Bőröd segítségért kiált? AA Help program :)

Bőröd segítségért kiált? Az AA Help termékcsalád minden bőrproblémára megoldást nyújt! Help Acne Skin: zsíros, kombinált, aknés bőrre, Dilated Capillaries: tág kapillárisú, rosaceás bőrre, Atopic Skin: száraz, hiperérzékeny, atópiás bőrre. Érdeklődni bátran-nálam lehet! Szép napot! :)
Teljes cikk

KEZDŐDIK! Január 18. !

Megérkezett! 2016. január 18.-tól várok minden érdeklődőt szerettel! Leírás, tájékoztatás a "kezelések" menüpont alatt.
Teljes cikk

Szempillanövesztő szérum

Gyengék a szempilláid? Vagy megviselte a műszempilla? ITT a MEGOLDÁS! Szempilla növesztő szérum! A bimatoprost' egy kiváló orvosság a glaukóma(zöld hályog) kezelésére, amely csökkenti a szemnyomást, és megvéd a látáskárosulástól. ÉS mind ez gyógyító hatása mellett, SZEMPILLA NÖVESZTŐ hatása is van,...
Teljes cikk

Továbbképzés! :)

Kedves Vendégeim! 2015. szeptember 30.-án,(szerdán) továbbképzésre megyek, ezért az nap nem dolgozok! Bejelentkezési lehetőség a többi napokra még van, plusz még a szombati napra is! Jelentkezzetek bátran,várok mindenkit szeretettel!  V.
Teljes cikk

Születésnap! :)

Pénteken lesz 1 éve, hogy erre a csodás helyre költöztem a kozmetikámmal! Ez alkalomból, egy kis meglepetéssel kedveskedek az az nap(szeptember 18. péntek) kozmetikába bejelentkező kedves vendégeknek! A meglepetés pedig: egy december 31.-ig felhasználható alkalmi smink kupon. Hajrá,hajrá...
Teljes cikk

FIGYELEM! Szabadság!

Kedves Vendégek! Hamarosan elérkezik az én időm is, és a szabadságolásom ideje. Ezért tájékoztatlak titeket, hogy Július 1.szerdától- 6.hétfőig munka nélküli' SZABADSÁGON leszek! Addigi időpontfoglalás még lehetséges,jelentkezzetek bátran! Várok mindenkit szeretettel! Meleg nyári napokat! 
Teljes cikk